Skat køber nye lokaler i Sydsjælland

Det lå lige til højrebenet, og nu er aftalen på plads. Skat overtager PwCs tidligere Næstved-domicil på Toldbuen.

PwC rykkede 1. april i år de 49 ansatte på Næstved-kontoret til Slagelse og har siden kun brugt den store bygning på Toldbuen 1 i mindre omfang. Da naboen Skat får brug for mere plads på grund af en udvidelse af medarbejderantallet i Næstved er det hele gået op i en højere enhed.

Solgt

- Vi kan bekræfte, at PwC har solgt sine lokaler på Toldbuen i Næstved til Skat, siger Brian Petersen, partner i PwC og leder af Næstved-kontoret efter Preben Majdahl stoppede som stedets chef i starten af året.

PwC lejer sig ind de fleste steder i Danmark, men lokalerne i Næstved var et af de få steder, som selskabet selv ejede. PriceWaterhouse Coopers fik bygget domicilet på Toldbuen i starten af 1990erne, da selskabet led af pladsmangel.

Skat overtager PwCs lokaler 31. oktober.

Skat har i dag 100 medarbejdere siddende på Toldbuen 2, men det tal øges 1. juli næste år med 170 ansatte, når det nuværende Skat nedlægges og erstattes af ni styrelser.

Kontoret i Næstved bliver en del af den nye store Skattestyrelsen med 3.300-3.500 medarbejdere, der får hovedkvarter i København og kontorer i i alt 16 byer. Skattestyrelsen skal tage sig af afregning, vejledning og kontrol af skatter og afgifter på person-, erhvervs- og selskabsområderne.

Utryghed

- Halvdelen af bygningen står tom i dag, så der er plads til en del flere på adressen, sagde borgmester Carsten Rasmussen dengang nyheden kom frem.

Men nu er der i hvert fald også plads til en del på den anden side af vejen.

PwC har pt. lejet sig ind i Max Banks tidligere bygning på Ndr. Ringgade i Slagelse, mens der arbejdes på at finde den helt rigtige placering for revisorernes nye domicil for Syd- og Vestsjælland.

PwC forventer pt. at have en afklaring på den kommende centrale placering inden årets udgang, lyder meldingen fra selskabet.

Lokalt kan man fra 1. oktober og frem møde PwC på Marinebuen 11, hvor man har lejet seks arbejdspladser med mulighed for at supplere op ved anvendelse af mødelokaler, i det omfang Synergi ikke selv har disponeret over lokalerne.