Hillerød pressede topholdet

Hillerøds 2. division mandskab lod sig ikke mærke af, at det var rækkens tophold, Hvidovre, der var på besøg lørdag eftermiddag. Hillerød gik frisk til opgave og selvom gæsterne havde gode afslutninger i de første 45 minutter, men som Rasmus Lyng sikkert tog sig af i målet, så var det Hillerød der fik første halvlegs største tilbud. Det skete i det 33. minut, hvor Philip Lindgaard desværre ikke udnyttede et straffespark til at bringe Hillerød foran.

Hillerød fortsatte det gode arbejde i anden halvleg og det blev også til et meget nærgående forsøg, men desværre blev et velplaceret hovedstød reddet på stregen af en forsvarsspiller.

Det lignede dog et velfortjent point til Hillerød indtil kampens 84. minut, hvor Casper Loween Jensen fra Hvidovre fik scoret kampens eneste mål og dermed endte kampen at blive Hillerøds sjette nederlag i streg.

Det fik dog ikke cheftræner Kasper Jørgensen til at ændre mening om sine spilleres indsats mod det stærke mandskab fra Hvidovre:

"Jeg er stolt over, at vi kan matche Hvidovre i denne kamp. Hvidovre er et stærkt hold og derfor viser kampen også, at vi er berettiget til at spille i 2. division. Selvom det ender med et ærgerligt nederlag på 0-1, så har vi med dagens indsats fået tanket selvtillid ind på kontoen. En selvtillid som vi har brug for, da der fortsat venter nogle meget svære kampe," sagde Kasper Jørgensen lige efter kampen og han fortsætter:

"Vi bliver trætte til sidst - alle arbejder hårdt igennem hele kampen, så til sidst var der ikke mere at komme med. Vi løber rigtig mange meter i kampen og så synes jeg, at vi lykkes med at blive mere kompakte i det defensive arbejde. Så endnu engang, så er det tilbage og arbejde videre på træningsbanen og så er vi klar til endnu en forhåbentlig spændende kamp i weekenden, hvor vi skal spille mod Frem på hjemmebane. Den kamp spilles lørdag den 23. september klokken 15 i Hillerød.