Byfest og hundeklub samarbejder om efterårsmarked

Foreningen for Fuglebjerg Byfest af 2017 har i samarbejde med Sneslev/Fuglebjerg Hundeklub arrangeret et efterårs kræmmermarked. Det sker lørdag den 30. september klokken 11-16. Sneslev/Fuglebjerg Hundeklub træner ved ridebanen i Sneslev og stiller arealet til rådighed til efterårsmarkedet.

Der vil udover kræmmere være forskellige aktiviteter i løbet af dagen. Hundeklubben vil lave en lille opvisning med deres hunde hold fra klokken 11-12, og herefter vil træningsbanen være åben for nysgerrige sjæle. Alle hunderacer er velkommen.

Børnene kan også få en lille ridetur på en pony for 10 kroner, og det er også muligt at købe diverse mad og drikke på pladsen. Der søges stadig kræmmere, så hvis du har ryddet loftrummet eller har en masse andet godt, du ønsker skal have et nyt sted af bo, så kom gerne og vær med. Der vil være mulighed for at have sin egen tre gange tre meters pavillon med for 50 kroner. eller stå i opsatte telte, som ligeledes er en 3x3 meters plads for 75 kroner. Man skal selv medbringe bord og evt. stol.

Hvis man vil leje en stand til, skal man kontakte fuglebjergbyfest@yahoo.com. Kom og få en hyggelig dag til efterårsmarkedet, som foregår på Fuglebjergvej 2D i Sneslev. Overskuddet går til Byfesten i Fuglebjerg.