Løb for De Røde Porte

Hver enkelt af de 24 Røde Porte i Dyrehaven og Jægersborg Hegn har sin individuelle historie. Og dem kan man høre, når den første officielle udgave af Portløbet finder sted 1. oktober.

Det er faktisk anden gang, at foreningen De Røde Portes venner tager initiativ til den løbende fortælling 'De Røde Porte'. Et motionsløb, hvor deltagerne har mulighed for at løbe 12 porte (svarende til 12 km) eller alle 24 porte (svarende til 24 km). Første udgave af løbet fandt sted tilbage i marts, hvor det dog mest var tænkt som en lille finurlighed for de involverede selv.

"Men da vi havde slået turen op, endte det med, til vores store overraskelse, at mere end 50 personer mødte op for at gennemløbe ruten. Det var en sjov og rigtig hyggelig begivenhed," fortæller Søren Mariegaard, arrangør af løbet.

Baseret på de tilbagemeldinger, der blev modtaget fra løberne, stod det hurtigt klart, at dette skulle gentages. Derfor løbes den anden udgave af Portløbet 1. oktober Der er to mulige strækninger på 12 km eller 24 km, og der gøres holdt ved hver port. Der løbes i et behersket tempo, så alle kan være med.

Der er depot med forfriskninger undervejs, og når deltagerne kommer i mål serveres der naturligvis Portvin og Portøl.

adk

Prisen: 50 kr. per deltager. Overskuddet går ubeskåret til foreningen de Røde portes venner.

Tilmelding: Via Facebook-opslaget (Røde Port Løb)