Oplev Back to Back på Farum Bytorv

På torsdag 28. september er der Late Night Lounge på Farum Bytorv, hvor aftenen rundes af med en gratis intimkoncert med Back to Back kl. 20.

Morten Remar, Nis Bøgvad og band - tilsammen Back to Back - er siden deres debutalbum fra 1987 blevet en del af den danske musikhistorie, hvor sange som 'Jonathan', 'En Som Dig', 'Som De Andre Gør', 'En Elsker Som Dig' m.fl. stadig er en fast del af radioernes spillelister.

Inden intimkoncerten går i gang er der dog masser af mulighed for hygge, shopping og hygge på Bytorvet. Dagen igennem er der nemlig gode tilbud i de mange butikker, ligesom der er rig mulighed for at stille sulten. 

Der er forskellige aktiviteter i løbet af dagen, så man kan krydre shoppingen med oplevelser. Alle Bytorvets 47 butikker glæder sig i en pressemeddelelse til Late Night Shopping, hvor der virkelig meget at komme efter lige fra rabatter på tøj, smykker, brugskunst, dyremad og briller.

Kvickly Phoneium inviterer til konkurrence i at få den hurtigste tid på SPA i deres Racing Simulator mellem klokken 17 og 21. Der er præmier til de tre hurtigste.

Matas inviterer også til konkurrencer med præmier, og traditionen tro er der også musik rundt om på Bytorvet, når butikkerne holder længe åbent

Børnene kan også komme med på Farum Bytorv, hvor de kan blive ansigtsmalet eller få en gratis T-wrap-fletning hos Sminketeatret på Midtertorv mellem klokken 16 og 18.