Godt at Venstre kom med i budgetforliget

Ole Stark (V) <newline/>Hillerød Byråd <newline/>Skovmosegaard Harløsevej 164 <newline/>3400 Hillerød

Jeg er glad for det nyligt indgåede budgetforlig. Det var godt, at Venstre kom med i budgetforliget, så det ikke alene er byrådets venstrefløj, der som sædvanligt svingede taktstokken.

Jeg er særligt glad for, at vi nu får indført rengøringsteams samt genkendelighed i plejen til glæde for de ældre. Desuden er det positivt, at vi i budgettet har fået skrevet ind, at Hillerød Kommune i samarbejde med Danmarks Naturfredningsforening får fokus på den bynære natur omkring Hillerød by, eksempelvis frugttræer, hegn med bær og blomsterbærende buske på kommunale områder langs større veje. Jeg var selv på tur med Danmarks Naturfredningsforening forleden, og de har stor indsigt og mange gode idéer, så det samarbejde ser jeg meget frem til.

Der var en del god venstrepolitik i forliget, men der er stadig en del at arbejde med for eksempel vores infrastruktur og forholdene for erhvervslivet i kommunen.

Det undrer mig dog, at den konservative borgmester i de sidste tre år har valgt at arbejde så tæt sammen med venstrefløjen, at hun ikke har fået gennemført god borgerlig politik og egne mærkesager. Hun kunne jo sagtens have valgt at få gennemført mere af det vælgerne efterspørger, hvis hun i højere grad havde samarbejdet med de borgerlige frem for Enhedslistens Tue Tortzen og resten af rød blok. Men lad os se fremad og glæde os over, at Venstre i dette budgetforlig måtte være med.