Tidligere Stenløse-kommunaldirektør vil i byrådet

Tidligere mangeårig kommunaldirektør Allan Vendelbo stiller op for Det Konservative Folkeparti i Egedal Kommune til kommunalvalget i november.

"Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle stille op til KV17, og nu har jeg altså besluttet mig for at sige ja tak til at stille op for Det Konservative Folkeparti," siger Allan Vendelbo i en pressemeddelelse.

"Jeg er ærgerlig over, at Egedal Kommune befinder sig på en sidste plads, når det drejer sig om borgernes vurdering af kommunens velfærdsservice. Jeg er ærgerlig over, at vi ikke er i stand til at give handicappede en bedre service. Jeg er ærgerlig over at finde Egedal Kommune helt i bund, når det handler om erhvervsklimaet og så er jeg ærgerlig over, at Byrådet - som tidligere minister Poul Nielson udtrykker det - har udviklet sig til en klub," siger Allan Vendelbo.

Han har været kommunaldirektør i den tidligere Stenløse kommune, i Høje Taastrup, Ballerup og senest Greve Kommune.

"Jeg ved, at det kan være anderledes. Egedal Kommune har så mange potentialer, at det skal være anderledes. Velfærdsservicen skal være kendetegnet af god kvalitet og effektivitet, erhvervsklimaet skal være meget bedre, økonomien kan blive langt mere robust og ikke mindst skal Byrådets lydhørhed overfor borgere og virksomheder øges", siger Allan Vendelbo.