Åbent hus i bridgeklubben

Lillerød Bridgeklub holder åbent hus søndag 27. august i klubbens lokaler i Skoven 4, Bibliotek og Aktivitetshus, Frederiksborgvej 15. Alle er velkommen fra kl. 13-16.

For nye spillere, der er helt uden kendskab til spillet, men som har lyst til at lære at spille bridge, vil der blive givet en introduktion til bridge helt fra bunden. Er man etableret spiller, kan man deltage i en turnering, hvor også mange af klubbens medlemmer vil være med. Og er man begynder uden den store erfaring, tilbyder klubben en øvet spiller som hjælper.

Der er cirka 200 medlemmer i Lillerød Bridgeklub, som spiller turnering fem gange om ugen. Sidste år startede klubben begynderundervisning onsdag aften. Tilslutningen var overvældende, så undervisningen fortsætter i år for både helt nye og let øvede.

Åbent hus-arrangementet er en del af Allerød på X og Tværs. Lillerød Bridgeklub er igen i år repræsenteret med en stand på Aktiv Fritid i Lillerød bymidte. Her bliver der uddelt flyers og spillekort, og en halv snes af klubbens spillere demonstrer på skift deres kortfærdigheder.

På flere af klubbens turneringsdage fra tirsdag til torsdag er der plads til nye medlemmer. Der spilles eftermiddag tirsdag, onsdag og torsdag og aften tirsdag og onsdag.