Hørsholm henter hårdfør profil hjem

Hørsholm 79ers-dameholdet har lavet et scoop med tilgangen af Gritt Ryder, der vender tilbage til sin barndomsklub efter en succesfuld high school- og collegekarriere. Her spillede hun for Colorado State University, der vandt mesterskabet i landets bedste collegerække to år i træk, ligesom hun blev kåret til ligaens bedste spiller i 2015.

De seneste to år har den dygtige point guard dog været ude af spillet, da hun i sin anden sæson pådrog sig et knoglebrud omkring jul, som hun dog spillede sæsonen færdig med.

"Det var en alvorlig skade, men jeg spillede videre på det og det er noget, der betegner mig som spiller. Jeg er rimeligt tough, og jeg arbejder rigtigt hårdt, og det er det, jeg har lagt vægt på hele min karriere," lyder det fra den hjemvendte spiller, der sætter en stor ære i at yde sit bedste i holdets tjeneste.

Selvom skaden forhindrede, at hun kunne blive professionel, valgte hun at bruge genoptræningsperioden over de sidste to år som assistenttræner hos Colorado State University, mens hun kom sig over den alvorlige skade.

Nedenfor kan du høre Gritt Ryder fortælle om sig selv og sin tid i USA, ligesom hun fortæller om sine overvejelser omkring at vende hjem.