HB Køge: - Vi skal alle være gearet til opgaven

HB Køge kom resultatmøæssigt fornuftigt ud af søndagens hjemmekamp mod et af rækkens oprykningsfavoritter Vendsyssel FF.

Den noget rodede kamp sluttede som den startede - 0-0 - og det var HB Køge-anfører Henrik Madsen ganske godt tilfreds med.

"Vendsyssel FF har altid været et svært hold at spille mod. Før i tiden med fysikken i højsædet - men det hold vi mødte i søndags var anderledes hvor der mere er lagt an på at spille teknisk god fodbold - helt i tråd med træner Erik Rasmussens fodboldfilosofi. Så et point mod dem var ikke helt dårligt", siger Henrik Madsen, der nu ser frem mod endnu en hjemmekamp, søndag den 20. august kl. 14.30 når Nykøbing FC gæster Castus Park.

Mandskabet fra Nykøbing Falster har fået en godkendt start på sæsonen med to sejre i tre kampe og indtager inden søndagens kamp fjerdepladsen i NordicBet Ligaen.

"Vi får helt sikkert en svær kamp. Nykøbing er rækkens næstmest scorende hold med otte kasser - senest blev det 4-2 over Viborg FF - og har nogle rigtigt dygtige offensive folk. Til gængæld er de ikke helt dirkefrie i bagerste geled, hvor der er smuttet otte mål ind. Der må ligge nogle muligheder for os at udnytte det", siger Henrik Madsen.

"Men igen - det gælder om at vi er der på dagen. Der er ikke en eneste der må "melde sig ud" - så går det galt. Alle skal være gearet til opgaven. Der skal lægges masser af energi i det og så skal vi sørge for at følge den gameplan der bliver lagt. Gør vi det, er vi godt på vej til et godt resultat", fastslår HB Køge-anføreren.

Hos Svanerne meldes om en skadesfri trup - så trænerduoen Henrik Lehm og Kim Daugaard kan sende det stærkest mulige mandskab i aktion.

HB Køge er inde i en travl periode. Efter Nykøbing FC kampen er der kun tre dage til det går løs igen - med lokalopgøret mod FC Roskilde onsdag den 23. august kl. 18.00 i Roskilde Idrætspark.

Pokalkamp fastsat

HB Køge kom smertefrit videre fra første runde i DBU Pokalen 2017/18, da holdet onsdag aften den 9. august på udebane besejrede Sjællandsserieklubben Herlufsholm GF med 5-0.

Lodtrækningen til 2. runde gav HB Køge hjemmebane mod NordicBet kollegaen og søndagens modstander Nykøbing FC.

Kampen er fastsat til onsdag den 30. august kl. 19.00 på Castus Park i Herfølge.