Vidner efterlyses

Heiner

Københavns Vestegns Politi har i efterforskningen af branden på Brøndby Strand Skole talt med en række vidner, men har brug for flere.

Vidner har, ifølge politiet, oplyst, at der befandt sig personer i en træhytte, som ligger ved en bålplads, ved siden af skolen den pågældende aften.

Disse personer vil politiet gerne i kontakt med.

Politiet vil også gerne have kontakt til de personer, som samme aften ca. kl. 22.00, spillede fodbold ved skolen. Begge persongrupper kan have gjort iagttagelser, som kan være vigtige for sagen.

Alle vidner er vigtige

Politiet ønsker derudover at få kontakt med alle, som har gået tur, eller i anden anledning har været i området omkring Brøndby Strand Skole, i tidsrummet fra ca. kl. 20.00 til ca. 22.45 søndag aften den 2. juli 2017.

Politiet ønsker kontakt til alle vidner, også selv om de måske ikke selv mener, at de har set noget af betydning for sagen. Selvom et vidne ikke har nye oplysninger til sagen, kan de muligvis hjælpe med at bekræfte eller afkræfte oplysninger, som politiet allerede er i besiddelse af. Derfor er alle vidner vigtige for sagens opklaring.

Oplysninger til sagen kan gives til Københavns Vestegns Politi på telefon 43 86 14 48.