Netværkscykeltur blev en succes

30 personer havde tilmeldt sig HB Køge og Køge Håndbolds netværkscykeltur mandag den 14. august - en cykeltur der gik fra Korsør til Køge.

"Vi havde en rigtig god tur - vejret var jo rigtig fint, og vi havde vinden i ryggen. Så bortset fra enkelte punkteringer, kom alle sikkert hjem til Køge igen" fortæller Kent Ankersen på vegne af HB Køge og Køge Håndbold. Det skriver LørdagsAvisen.

Arrangementet, hvorfra al overskud går til Børnecancerfonden, startede mandag morgen hos Spar Nord Køge Bugt, hvor der var frisklavet og morgenbrød mens deltagernes cykler blev læsset på en transport fra CT Flyt & Service. Efter morgenkaffen ventede Herfølge Turistfart på at transportere deltagerne til Falck Korsær hvorfra turen tilbage til Køge udgik fra.

"Vi kunne undervejs glæde os over det smukke landskab. Vi kørte på den gamle landevej, som vi jo ikke ser hver dag. Vi var ledsaget af tre ledsagerbiler, der var god forplejning undervejs. I Ringsted gjorde vi et stop hos SB-Entreprise. Her steg Ringsteds borgmester Henrik Hvidsten på cyklen og fulgte os hele vejen til Køge, hvor vi rundede torvet inden vi kom tilbage til Spar Nord, hvor der ventede os et kæmpe kagebord, som bagerne i Køge i samarbejde med Krohns Køkken stod bag", fortæller Kent Ankersen.