Ny klub til »Købmand«

I foråret forsøgte Jesper »Købmand« Pedersen at redde Rishøj fri af nedrykningen fra danmarksserien, men det lykkedes ikke.

Siden stoppede han i klubben, men er nu tilbage i danmarksserien som træner på Frederiksberg for FA2000, der er nabo til FCK.

Klubben skriver således:

»Det er med stor glæde, at FA 2000 nu kan præsentere teamet, der skal føre klubbens bedste mandskab igennem Danmarksserien. Valget er faldet på den 56-årige Jesper Pedersen med tilnavnet »Købmanden«, som blandt andet har ført Rishøj fra Sjællandsserien til 2. division og desuden masser af divisionserfaring fra Nykøbing, B 93 og Herfølge.«

Han kaldes nu bare »Købmand«, men det skal FA2000 nok få lært, og ved sin side har han to assistenter - den er John Tune Kristiansen, den anden er Danny Andersen.

»Vi har fået et fantastisk godt indtryk af Jesper, og er sikker på, at han er den rigtige til at føre vores bedste hold videre. Vi er glade for, at han kunne træde til med så kort varsel, og ser meget frem til det kommende samarbejde,« siger sportschef Steffen Dam fra FA 2000.

Han glæder sig også over assisteternes ansættelse:

»Med John og Danny har vi to dygtige assistenttrænere, som kan være med til at løfte vores første senior. Danny har i de seneste par uger vist, at der ligger et stort trænertalent gemt i ham, hvilket vi glæder os til at se videreudviklet, mens John kommer ind med en masse rutine og erfaring. Dermed føler vi, at vi har det helt rigtige team til de kommende udfordringer,« siger Steffen Dam.