Bent og Magda er blevet ældre

Det slår sjældent fejl, at vores to halmvenner dukker op på marken ved Kirkevej og Bjælkerupvej på denne tid af året. Bent og Magda har atter indtaget deres vante pladser for at gøre opmærksom på årets vigtigste begivenhed på Nordstevns: familiedagen. Kort sagt festen, der samler enhver fra nær og fjern med halm i træskoene og godt humør som brændstof.

Men det nydelige ægtepar var alligevel ved at skabe forvirring, da de viste sig frem for offentligheden. En læser fra Rødvig spørger således, hvor Bent er blevet af. Hun mener kun at have set Magda sammen med én af halmparrets døtre, da der er tydelig forskel på højden af de to figurer i år.

Redaktionen har undersøgt sagen nærmere og indhentet en ekspertudtalelse fra Bettina Brixtofte fra Nordstevns G&I:

- Det er skam Bent og Magda, der står på marken igen i år. Der er bare sket det, at Magda har fået knogleskørhed, så hendes rygsøjle er styrtet sammen. Derfor er hun nu et helt hoved lavere end Bent, der trods sin alder stadig er en høj, rank mand, siger hun.

- Men hvor er døtrene: Bettina og Charlotte henne i år?

- Bettina er stadig på efterskole, for hun måtte gå 10. klasse om et par gange, og Charlotte er stadig ikke kommet fra sin rejse Jorden rundt, svarer Bettina Brixtofte.

Sådan bliver selv et veltrimmet halmægtepar ældre med tiden og må nu gå til familiedag uden deres elskede døtre. Men i disse Facebook-tider kan Bent og Magda hurtigt sende dem et snapshot fra festlighederne, så de kan sende deres varmeste halmfyrstanker hjem til Nordstevns.

Familiedagen finder i øvrigt sted på lørdag 19. august fra kl. 10 om formiddagen på Nordstevns Stadion lige ved siden af Skelbæk Friskole. Man skal bare møde op og deltage i løjerne, der som altid spænder vidt. Vi nævner i flæng en hoppeborg, snobrødsbagning, et havetraktorvæddeløb, dækkast, gadefodboldturnering og ikke mindst den spændende disciplin: kokassebingo. Her kan man satse hele formuen på at gætte i hvilket felt, at et nærmere bestemt stykke kreatur lægger sit fækale visitkort og få indsatsen mange gange igen.

Det er naturligvis en sag, som Bent og Magda følger med allerstørste interesse.