Dagtilbud lukker i to uger

Forældre til børn i Furesøs dagtilbud må forberede sig på, at de kommunale og selvejende dagtilbud og dagplejen holder ferielukket i to uger i sommerferien, nemlig i uge 28 og 29. Lukningen er besluttet med budgetaftalen for 2023.

- Hvis I som familie ikke kan holde ferie i de to uger eller finde anden pasning, kan I blive en del af nødpasningstilbuddet. Nødpasning organiseres i ét dagtilbud i Farum og ét i Værløse, meddeler kommunen på hjemmesiden.

- Der følger ikke kendte voksne med i nødpasningen, men medarbejdergruppen bliver sammensat, så den er bemandet med personale på tværs af kommunens dagtilbud. Så det kan lade sig gøre, vil de samme medarbejdere være på arbejde begge uger, så børnene møder de samme voksne, lyder det.

Forældre, der ikke kan holde ferie i de to uger, og derfor har behov for nødpasning i uge 28 og 29, skal senest 28. marts indsende en tilmeldingsblanket, der bliver sendt ud på Aula.

Efter påske vil forældrene få besked om, hvilke to dagtilbud der holder åbent, og i løbet af juni bliver der mulighed for at besøge de to dagtilbud.

Sommerferielukningen gælder også FFO'erne i Furesø. Fritidsordningerne tilrettelægger selv tilmelding til nødpasningen i sommerferien, og forældre til børn i FFO'erne får direkte besked.