Vordingborg under stregen

FODBOLD

Midtugen bød på fuldt program i Serie 1 rækken, altså når man lige ser bort fra, at Raklev var oversidder og Slagelse IK har trukket holdet, og alle bundholdene skulle møde højere rangerende modstandere.Heriblandt også Vordingborg, som med en sejr i hjemmekampen mod Slagelse B&I kunne drage en ekstra fordel af, at de øvrige hold i bunden af rækken, Høng, Vindinge og Vallensbæk, ville sætte point til i deres kampe.Den sidste forudsætning holdt stik, desværre rakte indsatsen mod Slagelse B&I ikke til en Vordingborgsejr.I den seneste hjemmekamp mod B 73, Slagelse, fik Vordingborgmandskabet ellers vist, hvor nemt fodbold kan spilles, men Slagelse B&I tillod ikke hjemmeholdet ret meget.

En god første halvleg

Tempoet var skruet op i en god første halvleg, hvor hjemmeholdet var tæt på at score to gange. En tåhyler fra Anderson Karamba snuste til ydersiden af stolpen og et hjørnesparksindlæg til Dennis Jensens pandebrask havde også fortjent en bedre skæbne, men gæsterne var faktisk tættere på.Slagelses Niklas Olsen afsluttede på overliggeren i det 7. minut og blot tre minutter senere sendte Adam Taser Koldberg bolden forbi Lasse Nielsen i Vordingborgmålet, men også forbi stolpen.Netop de to Slagelsespillere fik en hovedrolle efter pausen, for det eneste som manglede i en målløs, men inspirerende og velspillet første halvleg, var faktisk blot, at der blev scoret nogle mål.

Forærede to mål væk

Gæsternes første mål blev scoret på et hjørnesparksindlæg, hvor alle spillere forventede et indlæg i første sals højde. Det kom ikke, for i stedet blev indlægget til en jordstryger, som Niklas Møller uden problemer sendte ind bag Lasse Nielsen.Mål nummer to var også lidt af en foræring fra hjemmeholdets side. I frustration over, at Adam Taser Kolberg ikke blev dømt offside gik Lasse Nielsen ud og blokerede Slagelsespilleren, der blev sendt til tælling i det kriminelle felt. Straffesparket blev dømt og Adam Taser Kolberg omsatte sikkert fra 11-meter pletten.

VIF på nedrykkerplads

Nede med to mål tabte Vordingborgspillerne den sidste energi og gæsterne kunne vende hjem med en fortjent 2-0 sejr, som har skabt fornyede problemer for Vordingborgs oprykkere.I weekenden snuppede Vallensbæk nemlig en noget uventet udesejr over B 73, Slagelse og byttede dermed plads med Vordingborg, som nu har overtaget den sidste nedrykkerplads i rækken.

Serie 1: Vordingborg IF - Slagelse B&I 0-2 (0-0).

Mål: 0-1 Niklas Møller (54). 0-2 Adam Tarer Kolberg (72).