Grand Prix-vinder fyrer op under kulturnatten

Der bliver drysset stjerner ud over den store scene på bytorvet til kulturnatten i Helsinge. Den tidligere grand prix-vinder Gry træder op på scenen og giver koncert.

På kulturnatten bliver det Grys Internationale Grand Prix-show, som publikum kan glæde sig til, og sangerinden har nu igennem længere tid optrådt med showet rundt omkring i landet, og nu er turen altså kommet til Helsinge.

"Hver gang har det været rigtigt dejligt at mærke stemningen hos publikum, som har været fantastisk både til firmafesten, og ved offentlige arrangementer eller på festivaler," lyder det fra sangerinden i en pressemeddelelse.

Så mon ikke det bliver til en gang "Kloden drejer", et rejehop og en masse andre gode sange, når koncerten med Gry begynder på kulturnatten klokken 19.30 på den store scene på det centrale torv i Helsinge.

"Glæden ved at synge deler Gry med publikum, som fra første strofe synger med på de sange, vi alle har kendt gennem de sidste 20 år. En dansk stemme i verdensklasse," lyder det i foromtalen.