En helvedes aften

HELL NIGHT Det var egentlig en rigtig skøn sommeraften - fin temperatur og ganske vindstille, en perfekt aften til at få pulsen i vejret.

Men man kan så tvivle på om årets deltagere i den efterhånden traditionelle Hell Night syntes, at selv samme fredag aften nu også var så skøn endda.

For det blev fem timer i 'helvede' - den måske hårdeste af alle dem der indtil nu er blevet afviklet, såvel fysisk som mentalt.

I alt 27 atleter startede aftenen ved Frederiksværk Motionscenter kl. 19. Fem timer senere, ved midnat, vendte 19 af disse tilbage, blev døbt - dvs. spulet med koldt vand. De resterende otte gav op undervejs.

På de fem timer måtte deltagerne igennem adskillige prøvelser, traditionen tro med et bildæk som tro følgesvend hele vejen, og med mange tilskuere rundt på ruten.

Aftenen bød bl.a. på benhård terrænløb, sejlads med M/S Frederikke - og svømning i land fra kanalens turistmagnet, diverse krævende fysiske udfordringer på Hvide Klint samt på tilbagevejen gennem Nørregade og til motionscentret.

Uden mad og drikke undervejs går den ikke, så der blev budt på diverse 'lækkerier' undervejs, som chili'er, spændende og levende gourmet-retter samt frugt og vand.

"Vi var særlig glade for at kunne inddrage M/S Frederikke i år, en skøn måde og se Arresø på" smiler arrangør Freddy Hejgaard som tilføjer:

"Vi slår et slag for at se motion som leg og i andre rammer end dem der er åbenlyse. Samværet og glæden mellem mennesker, om de kender hinanden eller ej".