Spejdernes Genbrug indfører nye åbningsdage

Spejdernes Genbrug i Farum indfører nye åbningsdage. Arkivfoto: Helene Holm Stolle

Spejdernes Genbrug er normalt et tilløbsstykke hver den første lørdag i måneden, og nu holder stedet åbnet yderligere to torsdage i henholdsvis februar og marts, skriver organisationen i en pressemeddelelse.

- Spejdernes Genbrug i Farum, har eksisteret i masser af år, og har nydt godt af den stigende fokusering på genbrug, der er i samfundet. Faktisk går det så godt, at vi oplever, at der nogle gange danner sig lang kø ved indgangen, da brandmyndighederne har sine krav til maksimum af besøgende inde i hallen på én gang. Vi er naturligvis super glade for den store opmærksomhed vi skaber, og ser det også lidt som en ”positivt problem” – alternativet var jo ikke til at holde ud, siger Spejdernes Genbrugs talsmand Søren Ohlsen i pressemeddelelsen.

- Vi forsøger at gøre ventetiden lidt mindre træls, ved at et par frivilige servicerer køen med varm te eller kaffe. Det hjælpe lidt, og giver da heldigvis også nogle smil retur, siger han.

De ekstra åbningsdage bliver henholdsvis torsdag den 9. februar og torsdag den 16. marts. Begge dage er åbningstiden 18.30-20.00.

- Det er noget helt nyt, som vi her prøver af, og derfor skal de besøgende være indstillet på, at enkelte boder kan være lukkede, da alle genbrugere jo er frivillige, siger Søren Ohlsen.

jbt