25 år i byrådet

HALSNÆS: Torben Hedelund (S) kunne 1. januar 2023 fejre 25 års jubilæum som medlem af byrådet i først Hundested og siden Halsnæs Kommune. Det markeres med en reception i byrådssalen på rådhuset i Frederiksværk i dag torsdag 26. januar kl.15.00-16.30. Beklageligvis har vi i de trykte aviser skrevet at receptionen er fredag, hvilket vi beklager.

I dag 72-årige Torben Hedelund kom først ind i politik og blev medlem af Socialdemokratiet som 47-årig, og det var en overraskelse for ham selv at han ved valget i 1997 blev valgt i byrådet i Hundested, hvor han er født og opvokset.

Da Hundested og Frederiksværk kommuner blev til Halsnæs fulgte han med, og efter partifællerne Helle Lunderød og Helge Friis er han nu den tredje i det nuværende byråd, der kan fejre 25 års jubilæum. De to forgængere som jubilarer er siden blevet riddere af Dannebrog, men det takkede Torben Hedelund nej til.

I forbindelse med sin 70 års fødselsdag betegnede han sig selv om venstreorienteret socialdemokrat med et særligt politisk hjerte for børn og ældre. Han sidder i det nuværende byråd i Økonomiudvalget og i Udvalget for Plan og Byg.

Omkring det sidste har han de senere år flere gange markeret andre synspunkter end flertallet i den socialdemokratiske gruppe.

Foto: null