Vinder kunne ikke modtage overraskelsespris

Charlotte Bagge Hansen måtte i sidste øjeblik melde afbud til prisfesten, hvor hun skulle modtage en overraskelsespris.

Torsdag aften blev Vordingborg Kommunes erhvervspriser uddelt. Den ene af dem var en såkaldt overraskelsespris. I år blev det dog en lidt alternativ prisoverrækkelse, da modtageren ikke var til stede for at modtage prisen.

Overraskelsesprisen er en pris, som kan gå til en virksomhed, en person, et projekt eller lignende. Men faktisk er årets modtager både en virksomhed, en person og en forening. Valget er nemlig faldet på det nyvalgte folketingsmedlem Charlotte Bagge Hansen (M) fra Stege.

Hun var der blevet syg, så hun måtte i sidste øjeblik melde afbud.

Charlotte Bagge Hansen har en veldrevet og meget populær detailbutik i Stege, men det er dog ikke butikken, der er begrundelsen for at hun får overraskelsesprisen, forklarede filialdirektør Finn Petersen fra Lollands Bank, der sidder med i dommerkomiteen.

Derimod har hun ved siden af sin forretning i løbet af godt et år stiftet en lokalliste her i kommunen, opnået valg til kommunalbestyrelsen, herefter har hun opstillet og opnået valg til folketinget. Selvstændig erhvervsdrivende, kommunalpolitiker og folketingspolitiker. En imponerende bedrift på så kort tid, og vi håber det bliver til stor glæde for vores område fremover, sagde Finn Pedersen i sin tale.