31-årig død efter påkørsel af tog

En 31-årig mand fra Solrød Strand afgik natten mellem søndag og mandag ved døden efter påkørsel af et S-tog mellem Greve og Karlslunde Station.

Det oplyser Martin Bjerregaard, presserådgiver hos Midt- og Vestsjællands Politi.

Påkørslen skete et par minutter over midnat mellem søndag og mandag, og lokomotivføreren tilkaldte politi og redning, der arbejdede på stedet frem til klokken 02.30 natten til mandag.

Det betød, at togdriften var indstillet i de tidlige nattetimer, men den blev genoptaget og ulykken påvirker derfor ikke togtrafikken mandag morgen og formiddag.

- Vi behandler sagen som en tragisk hændelse, som den 31-årige selv har valgt. Der er derfor ikke mistanke om, at der ligger en kriminel handling bag, siger Martin Bjerregaard.

Han oplyser, at passagerne i toget er blevet vejledt til at kontakte egen læge, hvis de oplever eftervirkninger efter episoden.

Den 31-åriges pårørende er underrettet.

Hvis du er i krise eller har tanker om selvmord, så sig det til nogen. Det hjælper at få sat ord på de svære tanker og følelser, du har, og du kan gøre det anonymt.

Du kan kontakte Livsliniens telefonrådgivning, 70 201 201 alle årets dage fra klokken 11 til 05, ligesom du har mulighed for at chatte med Livslinien.

Sind har også en rådgivningstelefon på 70 23 27 50. Den er åben alle hverdage fra klokken 11 til 17.