Tennistalentet Mille Elsborg i flyvende udvikling

Tennisverdenen ligger åben for den 14-årige tennisspiller Mille Elsborg fra Roskilde Tennisklub. Hun har lige gjort det godt til seniorudgaven af Sjællandsmesterskabet, hvor hun mødte langt ældre modstandere med mere erfaring.

- Mille har rykket sig rigtig meget inden for de seneste måneder, siger Brian Brantley fra Roskilde Bokseklub. Han står for Mille Elsborgs fysiske træning.

- Hun er rykket fra at være en god tennisspiller til at være en rigtig god tennisspiller på internationalt niveau.

- Hvis hun vil, kommer hun til at gå hele vejen til tops i tennisverden. Hun har en enestående vilje og vindermentalite, og samtidig er hun en intelligent pige, siger Brian Brantley.

Mille Elsborg har spillet tennis siden hun fyldte seks år. Talentet har hele tiden været åbenlyst. Hun har de seneste år overrasket flere gange til DM og været med på det danske juniorlandshold og har deltaget i mange turneringer i Danmark og udlandet.

- Hendes udvikling var gået i stå midt i 2016, og der skiftede hun til et nyt trænerteam, hvor jeg er hendes fysiske træner, og Michael Mortensen er hendes tennistræner, siger Brian Brantley.

Carolines træner

Michael Mortensen var blandt andet træner for Mille Elsborgs store forbillede Caroline Wozniacki, da hun toppede ranglisten.

Brian Brantley har et andet stortalent i stalden som træner. Det er 14-årige Anna Rasmussen, der er en af de unge boksere i Roskilde Bokseklub.

- Mille har rigtig god nytte af at træne sammen med Anna Rasmussen, og det har Anna også, siger han.

- Der er mange bevægelsesformer, som er ens i tennis og boksning. Det gælder blandt andet afsæt, og begge sportsgrene har bevægelser med slag.

- Når de to piger træner sammen, så giver det noget ekstra.

Brian Brantley ser en stor fremtid for Mille Elsborg inden for sportens verden.

- Som jeg oplever hende nu, så er det hende selv, der sætter sine begrænsninger. Hun har nået et helt nyt og højt niveau, siger han.