Chefskifte i Brugsen

Christian Jensen er ny brugsuddeler i Dagli’ Brugsen i Rødvig. Foto: Erik Nielsen

Der er fundet en ny uddeler til at overtage efter Peter Thomsen, som går på pension med udgangen af januar måned.

Han hedder Christian Jensen, og han kiggede forbi sin nye arbejdsplads i Rødvig brugsforenings dagligvarebutik fredag eftermiddag.

Dagli’ Brugsens lokaler var således også omdrejningspunktet, da bestyrelsen i brugsforeningen havde inviteret til en farvel- og goddag-reception midt mellem frysediske og hyldemeter med alskens dagligvarer.

Kunder, venner og forretningsforbindelser fik lov til sige farvel til det gammelkendte og goddag til det nye ansigt, der fremover skal stå i front for den lokale brugs som uddeler.

Artiklen fortsætter under billedet

Christian Jensen kommer fra Dagli’ Brugsen i Kalvehave, hvor han har været ganske kort, efter tidligere blandt andet at have været tilknyttet Super Brugsen Tune i syv år.

Kalvehave var én af de 12 butikker, som Coop i december sidste år meldte ud, at de har til hensigt at lukke.

- Rødvig er én af de butikker, jeg har haft kig på et stykke tid. Men jeg havde ikke regnet med, at pladsen blev fri så hurtigt, da jeg ikke troede, at Peter (Thomsen, red.) ville træde af allerede nu, siger Christian Jensen, der bor i Herlufmagle mellem Næstved og Ringsted:

- Det er en passende køretur. Det tager cirka 50 minutter over Haslev.

Peter Thomsen meldte i december ud, at han trækker sig tilbage på grund af sit helbred. Og nu er dagen ved at oprinde her med udgangen af januar.

- Jeg ved ikke om det er gået helt op for mig endnu. Det har jo været en stor del af mit liv i snart 50 år, så det bliver da helt sikkert en omvæltning, jeg lige skal vænne mig til, lød det fra den afgående brugsuddeler.

Han fik mange pæne ord og gaver med på sin videre færd ind i pensionist-tilværelsen. Mange kunder dukkede op for at sige farvel til den mangeårige uddeler i Rødvig, der privat bor i Karise.