Mange elbilister i ejendommen? Sæt ladestandere op

Er der mange beboere med elbil i din ejendom? Indtil videre er svaret nok nej de fleste steder, men i takt med at nye modeller lanceres, der kan køre længere på fuld opladning, så vil du begynde at se elbiler oftere i bybilledet. Ønsker du at gøre din ejendom attraktiv for folk, der har råd til at købe en elbil, kan du få ladestandere sat op. Vil du ikke have abonnement på ladestandere, hvad gør du så?

Lad folk kun betale for den strøm, de bruger

Svaret er at få ladestandere opsat af Base2Charge, da de tilbyder ladestander uden abonnement. Bliver strømmen da gratis af, at ejendommens beboere ikke betaler månedligt for at lade bilen op? Nej, men med ladestandere uden abonnement betaler folk kun for den strøm, de bruger – og de betaler for én ladning ad gangen. Vil du forkæle elbilister med ladestandere? Kontakt Base2Charge.

Tjen penge på ladestandere ude på matriklen

Nu er én ting at sætte ladestandere op for at gøre din ejendom mere attraktiv for folk, som dyrker den livsstil, hvor det er oplagt at eje en elbil. Noget andet er, at du selvfølgelig også kan tjene nogle penge ved at stille ladestandere op ude på ejendommen. Handler du ladestandere hos Base2Charge, er det dig, som bestemmer prisen på strøm i ladestanderen – så kan du prøve dig frem med priser.

Sæt ladestander uden abonnement op på din ejendom

Ønsker du, at en ladestanders ydre viser, at den tilhører dit selskab og er til dine beboeres brug? Så kan du hos Base2Charge vælge at få ladestandere med dit selskabs navn og evt. logo på. Det skulle gerne få ladestandere til nemmere at blende ind med omgivelserne og få dem til at fremstå som en naturlig del af ejendommen. Hvorfor ikke få ladestandere sat op, hvor der ikke er el på abonnement?