Kom med biblioteket på vandreture med natur og litteratur

Majturen starter ved Vandhaverne i syd og går gennem Kongsholmparken op til skulpturen Thomas på bjerget. Foto: Bruno Agerholm

Snør vandreskoene, fyld vanddunken og kom med bibliotekets vandrende litteraturformidlere på hyggelige, sunde og inspirerende ture i foråret.

Hver gang mødes man og vandrer en god times tid sammen i den smukke og interessante lokale natur – undervejs bliver der læst stemningsfulde, underholdende eller lærerige passager op fra bøger udvalgt specielt til turene.

Hvis man har lyst til et uformelt socialt fællesskab, har lyst til frisk luft på en anderledes måde eller bare holder af litteratur og natur – så kom med, lyder opfordringen.

Der er tre vandreture i alt, man er velkommen til at deltage i en såvel som flere.

Den første vandretur er torsdag d. 15. februar kl.15, hvor man går gennem Vikingelandsbyen og ud i Store Vejleådal.

Den anden vandretur er torsdag d. 20. april kl. 17, hvor turen går fra Kroppedal museum og ind i Vestskoven.

Forårets sidste vandretur finder sted tirsdag d. 16. maj kl. 11, hvor vi turen går fra Vandhaverne og op og hilser på Thomas på bjerget.

Praktisk info: Inden de enkelte vandreture sender biblioteket besked om det præcise mødested til alle tilmeldte deltagere. Påklædning efter vejret. Naturen og litteraturen er skøn i al slags vejr, og derfor aflyses turene som udgangspunkt ikke i regnvejr, lyder det fra bibliotekets arrangører.

Se mere og gratis tilmelding på albertslundbibliotek.dk