90-årig fik kage og blomster: Imens blev hun groft bestjålet

En 90-årig kvinde blev udsat for et udspekuleret tricktyveri i sin lejlighed på Tuborg Havn. Foto: Skråfoto, Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur

En 90-årig kvinde i Tuborg Sundpark blev torsdag udsat for tricktyveri i sin lejlighed.

En dame havde tiltvunget sig adgang til opgangen sammen med den 90-årige, da hun var ved at låse sig ind. Den ældre kvinde tog elevatoren op til sin lejlighed og gik indenfor, og kort efter ringede damen på døren.

Hun havde en meget stor buket blomster i favnen samt en pose med kager. Dem ville hun tilbyde til den 90-årige med forklaringen, at en fest var blevet aflyst.

Damen hjalp den 90-årige med at sætte kagerne frem på en tallerken, da hun pludselig fik travlt og kiggede nervøst på sit ur. Damen med blomsterne og kagerne blev nødt til at gå, men ville komme tilbage, sagde hun ifølge det, der er blevet oplyst til Nordsjællands Politi, der har beskrevet episoden i sin døgnrapport.

Efterfølgende fandt den 90-årige nemlig ud af, at hun nu manglede 4.000 kroner, der havde ligget i hendes pung i en taske i soveværelset. Der var ligeledes stjålet smykker fra et smykkeskrin i soveværelset.

Hun mistænker, at en anden person har skaffet sig adgang, imens hun selv var i køkkenet med damen med kagerne: Damen beskrives som 40 år og 170 cm høj med en spinkel kropsbygning.

Hun havde brunt hår, talte engelsk og var iført en stor, flot, lang pels i gyldenbrun farve. Hun medbragte en stor brun taske foruden posen med kager og blomsterbuketten.