Halvvejs rundt om jorden - baglæns.

Medlemmerne af Nivå Roklub har roet 21.529 kilometer i denne sæson, og det svarer til halvejs rundt om jorden siden begyndelsen af april. Det er 41 procent længere end sidste år.

Tallene blev fremhævet, da Anders Kabel, formand for Nivå Roklub, holdt tale til standerstrygningen i lørdags, hvor klubbens medlemmer glædede sig over en flot rosæson i 2018. Fire medlemmer har roet mere end 1000 kilometer, og i alt får 14 medlemmer i år den attraktive sølvnål, der gives til medlemmer, der har roet mere end 750 kilometer.

Mange har deltaget i fællesture uden for det lokale farvand, ligesom der har været roere i Sverige, Island og Grækenland, fortæller Nivå Roklub.

- I år har vi ikke gjort ret meget for at få nye medlemmer, men til gengæld er de strømmet til, og mange af dem har endda været ret så aktive i løbet af sæsonen. Den nye instruktionsordning har fungeret fremragende og instruktørerne har gjort et superflot job med at få de nye instrueret og frigivet, fortalte Anders Kabel inden det traditionelle hurra og den efterfølgende frokost.