49-årig fremstilles i grundlovsforhør i sagen om forsvundne Lars

Torsdag formiddag har Nordsjællands Politi meddelt, at der er grundlovsforhør i en sag om manddrab i Helsinge. Sagen "relaterer sig" til en efterlysning, som har været bragt i flere medier, herunder furesøavis.dk.

"Det har relation til den efterlysning, vi har haft ude efter Lars Halvor Hermansen," oplyser pressevagten hos Nordsjællands Politi.

Lars Halvor Hermansen var sidst i kontakt med sine pårørende tirsdag den 18. september omkring klokken 19, og efterforskning har vist, at Lars Halvor Hermansen befandt sig enten i eller omkring Farum ved kontakten, har Nordsjællands Politi senere fortalt. Hans bil, en sort Suzuki, blev fundet på Krathusvej mellem Frederiksborgvej og Bagsværd Sø i Bagsværd torsdag den 4. oktober.

Der er tale om en 49-årig mand, der skal fremstilles, fortæller pressevagten. Om der er fundet et lig i Helsinge, hvor den fremstillede stammer fra, eller andre oplysninger, kan politiet ikke komme ind på i skrivende stund.

"Jeg har ikke yderligere oplysninger," fortæller pressevagten og henviser til det grundlovsforhør, der er planlagt senere på torsdagen klokken 15 i Retten i Helsingør.