Antonsen er træt: Det har været en sindssyg uge

Anders Antonsen er ude af Denmark Open, efter at han lørdag tabte i semifinalen. Kræfterne slap op til sidst.

Den danske badmintonkomet Anders Antonsen har taget publikum med storm ved Denmark Open efter flere fremragende præstationer.

Lørdag gik den så ikke længere, da taiwaneren Chou Tien Chen ekspederede den 21-årige dansker ud i semifinalen.

Antonsen har tabt alle sine opgør mod taiwaneren, så selv om han er skuffet, er han samtidig afklaret med, at han mødte en bedre spiller.

- Jeg tabte desværre til en bedre spiller over en hel kamp. Det er pisse ærgerligt. Jeg ville sindssygt gerne have været i finalen.

- Det har været en sindssyg og rigtig sjov uge med nogle gode sejre og en masse godt spil. Om et par timer er jeg forhåbentlig lidt mere glad for det, end jeg er lige nu, siger Antonsen.

Han har gennem turneringen imponeret med sit aggressive spil, som dog tærede på kræfterne. Derfor var der heller ikke mere at hente i kroppen i semifinalens tredje sæt.

- Jeg var rigtig træt i benene og i hovedet. Så traf jeg nogle lidt dumme valg og gik efter nogle hurtige løsninger. Det bunder i træthed, siger han.

I fredagens kamp mod kinesiske Huang Yuxiang leverede Antonsen et stort comeback i tredje sæt, hvor han nede 17-20 alligevel hev sættet hjem.

Han forklarede efterfølgende, at han havde sparet på energien i andet sæt. Han forsøgte noget lignende i lørdagens semifinale.

- Det er klart, at det var oppe at vende på et tidspunkt. Jeg kom lige op ved 7-9, hvor jeg tænkte, det stadig var værd at kæmpe for. Bagud 10-17 tænkte jeg så, at jeg bare skulle fokusere på tredje sæt, siger danskeren.

Finalen i herresingle står søndag mellem verdens nummer et, Kento Momota, og Antonsens bøddel, Chou Tien Chen.