Nomineret for vildt god snackret

Slagtere, charcuteriproducenter, re­stau­ranter og kommunekøkkener over hele landet har forud for konkurrencen Produktprisen for Vildt sendt deres bud ind på en god madret med vildtkød.

Det har lokale Slagter Jacob også gjort, og han er nu udvalgt som en af de 15 finalister med sin vildsvine­snack med hvidløg.

Produktprisen for Vildt er en del af den klassiske kokkekonkurrence Årets Vildt­ret, som i år afholdes for ottende gang af foreningen Vildt Gastronomi i tæt samarbejde med Dansk Ø-ferie og Destination Sønderjylland.

Formålet er at få vildtet tilbage på de danske tallerkener.

- Prisen skal udbrede kendskabet til flest muli- ge tilberedningsmuligheder af vildtet, forklarer Henrik Willert Nielsen, der er jæger, kok og direktør på Den Kongelige Skydebane Sølyst og overdommer i konkurrencen.

Årets Vildtret afholdes på Mommark Handelskostskole på Als lørdag den 3. og søndag den 4. november.

Her vil der vil også være masser af publikumsaktiviteter, hvor der er mulighed for at få gode køkkentricks og kokkefif.