Optimisten deler penge ud

Optimisten i Høng er en genbrugsbutik, som har et ganske særligt og lokalt formål, nemlig at generere et overskud, som hvert år før jul doneres til foreninger eller grupper, der arbejder for de ældre borgere i Høng og nærmeste omegn.

Sådan er det også i år, dog med en nyhed.

- Vi har besluttet, at privatpersoner også kan søge midler i år. Det skal være ældre, er ikke har midler til at anskaffe sig en rollator, kørestol eller lignende, men som har et stort behov for netop de hjælpemidler. De kan søge på lige fod med foreninger og grupper, der arbejder for de ældre medborgere, fortæller Birthe Jensen, Optimisten.

Søg nu

Proceduren hos Optimisten er, at man skal skrive en ansøgning til Optimisten og aflevere den på Hovedgaden 41, 4270 Høng inden den 25. november.

Heri skal man beskrive sit ønske, eller hvad de midler, man søger skal anvendes til, og skrive tydeligt navn, adresse og ikke mindst kontonummer på sin ansøgning.

- Vi uddeler midlerne hvert år i december og modtagerne får direkte besked. Derefter inviterer vi modtagerne ned i butikken til en kop kaffe og en snak, siger Birthe Jensen, der opfordrer alle, der er i målgruppen, om at søge.