Hjælp politiet: Maskeret mand overfaldt pige

En mand klædt i sort med en elefanthue på kom til syne efter at have stået bag et træ og begyndte at følge efter en 15-årig pige i skovbrynet ved siden af Kokkedal Station onsdag morgen ved 07.45-tiden.

Pigen nåede kun lige at undre sig over, at manden satte tempoet op, inden han hev fat i hendes hætte, så hun faldt bagover. Da pigen lå på jorden, begyndte manden at sparke og slå den 15-årige på hoften og skulderen, og da hun forsøgte at råbe efter hjælp, holdt han hende for munden.

Til pigens held kom en hundelufter gående mod dem, og da den maskerede mand opdagede det, løb han fra gerningsstedet. Han nåede dog lige at sige til pigen, at hun skulle blive, hvor hun var. Den 15-årige pige løb derfra, så snart den maskerede mand var væk, og hun fik derfor ikke sagt tak til hundelufteren for at have afbrudt overfaldet.

Gerningsmanden beskrives som omtrent 185 centimeter høj med brune øjne og dyb stemme.

Det skriver den 15-årige piges far i en efterlysning på Facebook, der er delt mere end 650 gange - et tal, der stadig stiger.

Nordsjællands Politi modtog anmeldelsen om overfaldet klokken 09.07 og bekræfter, at de har været ude på gerningsstedet. Nu efterforsker de sagen.

Det var ikke en sag, som Nordsjællands Politi oplyste om på det daglige telefonmøde med pressen ved 12-tiden, men som kom offentligheden til kendskab, fordi den 15-årige piges far lavede Facebook-opslaget.