Køb julens lopper hos løverne

Lørdag den 27. oktober fra 10 til 14 går det »før-juleløs« med løvernes genbrugsmarked i Bjæverskov.

Fra travbanens store gamle tilskuerpavillon i Bjæverskov sælges ud af masser af genbrugsting og sager - på flere etager. Godt til julegavebrug. Løverne oplyser, at der er mange gode og velholdte møbler, glas, porcelæn, legetøj, køkkenting, værktøj, nips, el- og elektronik, mængder af bøger og meget mere. Denne gang bugner det faktisk masser af CD'ere, LP-plader og musik i alle afskygninger - også til julegavebrug.

Genbrugsmarkedet den 27. oktober afholdes igen på Travbanen i Bjæverskov. Det næste genbrugsmarked er først en gang efter nytår. Åbningstiden for genbrugsmarkedet er fra kl. 10 til 14, og allerede fra starten er der rigtig 'tryk på' med en herlig trængsel. Indkørsel til tilskuerpavillonen sker ad Vollerslevvej 18. Og der er gratis adgang. Ydermere forefindes en café med både vådt og tørt.

I øvrigt tilbyder Lions kørselsservice for hjemtransport af store anskaffelser. Det kan aftales på stedet.

Skulle man forresten ligge inde med nyttige og brugbare ting, som er for gode til bare at kassere eller smide ud, er man meget velkommen til at kontakte Lions Køge for aftale om afhentning af større partier eller dødsboer. Man skal maile til juhl-lauritsen@mail.dk eller ringe på 4088 3912 til Per Juhl.

For resten er der etableret ny videoovervågning af lokalerne. Der har nemlig været flere indbrud i genbrugsbutikken. Og de ubudne gæster har "glemt" at lægge visitkort eller penge for de varer, som ellers skulle gå til det gode formål!

- Det er LIONS, der står for det store genbrugsmarked, siger Per Juhl fra LIONS i Køge. Overskuddet går ubeskåret til Lions' humanitære hjælpearbejde, herunder den forestående julehjælp i form af julekurve til værdigt trængende i lokalområdet. Og Lions' hjælpearbejde bruger vel at mærke ikke én eneste krone til administration.