Picnic-koncert på Ranestedet

Lørdag den 18. august sker der igen noget spændende i Varpelev på Stevns.

Varpelev Borgerforening, Varpelev Forsamlingshus og Ranestedet er gået sammen om et arrangement med musik samt en picnic på Ranestedet, Varpelev Bygade 9 i Varpelev ved Hårlev.

Ranestedet åbner for besøgende og picnic kl. 12.00.

Fra kl. 14.00 og frem til kl. 16.00 vil orkestret Borup Brass Band underholde de fremmødte gæster med musikalske indslag af forskellig art.

Orkestret blev stiftet i 1968 og holdt en vellykket 50-års jubilæumskoncert den 12. maj på Svenstrup Gods ved Borup.

Søren Rislund var konferencier og Stig Rossen underholdt.

"Selvom disse kendte personer ikke deltager i arrangementet på Ranestedet, er der alligevel lagt op til en musikalsk oplevelse med god musik i en smuk have med udsigt til Tryggevælde ådal. Der vil under arrangementet, som koster 100 kr. pr. person, være mulighed for køb af kaffe/te med kage samt øl/vand og vin", fortæller Jørgen Holstein på vegne af arrangørerne.

Såfremt vejrguderne skulle svigte, kan de på pladsen opstillede party-telte benyttes.

Medbring tæppe eller stol.

Foretrækker man offentlig befordring, kan man benytte jernbane fra Hårlev til Rødvig - fra trinbræt Varpelev til Ranestedet er 5 minutters gang.

"Da vejen igennem Varpelev er ret smal og ofte passeres af større landbrugsmaskiner, vil der denne dag være totalt stop-forbud på strækningen fra jernbaneoverskæringen til efter forsamlingshuset", tilføjer Jørgen Holstein.

Arrangørerne vil være bilister, som ønsker at overvære koncerten, behjælpelige med parkering ved firmaet DanClock syd for Varpelev - ved jernbaneoverskæring - h.h.v. forsamlingshuset nord for landsbyen.

Parkeringsplads ved Ranestedet er forbeholdt musikerne fra Borup Brass Band.

Billet til arrangementet med køb af sandwich skal senest tirsdag den 14. august til Reinar Jensen på tlf. 2179 2658 eller e-mail reinar@jensen.mail.dk.

Hvis man blot ønsker at deltage uden køb af sandwich er prisen 50 kr. og der kræves ikke tilmelding.pm