Markedsdag samler hele Tikøb

Markedsdagen i Tikøb, der afløser det tidligere Tikøb Loppermarked, bliver afholdt 18. august, hvor 60 boder.

Lørdag 18. august holdes markedsdag i skolegården i Tikøb mellem klokken 10.00 og 14.00. Indgang fra Præstegårdsvej eller for enden af Helgesvej. Parkering ved idrætsanlægget på og langs Harreshøjvej.

Markedsdagen i Tikøb var en nyhed sidste år, som fik en gevaldig opbakning fra beboerne og mange andre fra området. Det følger vi op på i år, hvor omkring 60 boder bliver placeret i skolegården samt i gymnastiksalen til Tikøb Skole.

Man kan gøre et rigtig godt fund. Her kan man sikkert finde de ting, man ikke anede, man manglede: Reservedelen til en pumpe, sommertøjet - eller udklædningstøjet -, kriminalromanen til de lange vinteraftner eller den manglende tallerken til mågestellet. Billeder, legetøj, bamser, spil, broderier, ure, el-artikler, LP-plader, DVD'er, VHS-videobånd, sko, tasker og meget mere er varer, der er til salg på markedet. Priserne er meget rimelige - prutteri er absolut tilladt her.

I restauranten serveres pølser ved grillen, kaffe, kage, øl og sodavand. I kiosken kan man også købe slik. Der er ingen grund til at gå sukkerkold mens handelen står på.

Tikøb Marked afløser det hæderkronede Tikøb loppemarked. Det er absolut non-profit, idet overskuddet af arrangementet går til idrætsarbejdet i Tikøb. Det arrangeres af TIF's venner - en støtteforening til Tikøb Idrætsforening