Lokal ejendomsmægler er bedst i Nybolig-kæden

Nybolig Thomas Jürgensen i Humlebæk er netop blevet kåret til den bedste forretning blandt Nybolig-kædens 220 forretninger. Årets Forretning i Nybolig er kædens fornemste pris, som tildeles til den forretning, der samlet har performet med et højt antal salg, øget markedsandel, stærkt samarbejde og høj kundetilfredshed.

Thomas Jürgensen er overvældet over at modtage prisen.

-Det går rigtig godt her i Nordsjælland, men det gør det faktisk mange steder, så det kom faktisk lidt bag på os, at det netop blev vores forretning, der har gjort det bedst, når man tænker på, hvor stærkt det går i både København og Aarhus. Det er først og fremmest en forbilledlig holdindsats, der gør, at vi får denne pris. Og den beviser, at vi gør det rigtige, som både kunderne og kæden kvitterer for, udtaler Thomas Jürgensen i en pressemeddelelse.

Prisen vil han først og fremmest betragte som et stærkt skulderklap til hele holdets indsats, men den kan også bruges til at markedsføre sig med.

-At sælge sin bolig er forbundet med mange store overvejelser og følelser, så jeg tror mange vil anse sådan en pris som et bevis på, at de hos os kan være sikker på at få en professionel og sikker behandling, som jo er det vigtigste, når man skal sælge sin bolig, vurderer Thomas Jürgensen, der har været ejendomsmægler i Humlebæk i 20 år.

slot