Lokal kvinde bliver chef for institut

Navne Marianne Breth Hansen fra Gentofte er netop tiltrådt som ny administrerende direktør i Hans Knudsen Instituttet (HKI), der støtter og opkvalificerer borgere med social, fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, så de bliver mere selvhjulpne og selvforsørgende gennem uddannelse og arbejde.

"I HKI mener vi, at alle har ret til et arbejdsliv. Vores mission er derfor at hjælpe mennesker, som på trods af handicap, sygdom eller sociale problemer ønsker at komme tættere på arbejdsmarkedet og blive mere selvhjulpne. Det er både meningsfuldt for den enkelte og en kæmpe gevinst for vores samfund," siger Marianne Breth Hansen.

Et fokuspunkt for Marianne Breth Hansen bliver at udvikle og styrke forretningen og sikre dens position blandt leverandører af uddannelses- og beskæftigelsesrettede indsatser til samfundets mest udsatte og skaderamte borgere.

Marianne Breth Hansen kommer fra en stilling som chef for forretningsudvikling i Aleris-Hamlet Hospitaler. Tidligere har hun bestridt direktørstillinger i Falck Healthcare, Previa Sundhed og Health Navigator.