Der er råd til dagpleje i Gladsaxe

Af Kristian Tørning, Dansk Folkeparti, Spidskandidat til kommunalvalget

Socialisterne i Gladsaxe siger, at de “ryster posen” og “omprioriterer”, når de sænker kvaliteten på kerneydelser til børnefamilier. De har fundet den helt store sparekniv frem og skærer nu dybt i blandt andet dagplejen, som næsten mister alt.

De børn, der har brug for en mere tryg og rolig pasningsform et mindre sted, bliver dermed hårdt ramt - og det gør deres forældre også. Nu skal deres børn tvinges ind på de større institutioner, selvom de har et andet behov.

Men hvorfor ender socialisterne med at foretage en kluntet spareøvelse, som de endda med hjælp fra en ubehjælpsom kommunikationsafdeling forsøger at sælge som en stor succes?

Svaret er, at der er opstået behov for en ekstra lærer i mange klasser, hvis der overhovedet skal være ro i undervisningen. Det skyldes en kombination af inklusions- og integrationsproblemer.

Jeg håber, vælgerne husker det her, når de skal stemme til kommunalvalget i november 2025. Denne spareøvelse er kun en smagsprøve på, hvad der er i vente, hvis socialisterne også regerer efter næste kommunalvalg. Vi kan kun bruge skattekronerne en gang, og hvis du stemmer på socialisterne, så får du bare ikke ret meget for dem.