Ugeblade smelter sammen til: Ugeavisen Næstved

Hver tirsdag og onsdag udkommer ugeaviserne Næstved-Bladet og Ugebladet Næstved. Sådan har det været i mange år.

I dag omdeles de af samme bude og vognmænd til alle husstande i Næstved Kommune, og fra 1. juli bliver de to ugeaviser til én avis: Ugeavisen Næstved - med binavnene Næstved-Bladet og Ugebladet Næstved.

- Det er sund fornuft at samle de to ugeaviser med samme udgivelsesdag og samme udgivelsesområde til én stor og samlende ugeavis. Næstved Kommunes 82.000 borgere vil - via en samlet ugeavis med udgivelse tirsdag-onsdag - tillige få en klar fornemmelse af, hvor mange tilbud og muligheder området byder på, siger chefredaktør Torben Dalby Larsen, Sjællandske Medier A/S.

Sjællandske Medier fortsætter udgivelsen af Søndagsavisen Sydsjælland, som udkommer torsdag-fredag. Søndagsavisen Sydsjælland udkommer i hele Sydsjælland: Næstved, Faxe og Vordingborg kommuner.

- Med to ugentlige udgivelser af gratisomdelte ugeaviser i Næstved kommune mener vi, at markedets behov er dækket, siger Torben Dalby Larsen.

Næstved-Bladets og Ugebladets Næstveds medarbejdere samles i et fælles team, ledet af bladchef Carsten Tangaa. Per Skov og Finn Henriksen bliver chefkonsulenter, og Jan Jensen bliver redaktør.

Det fælles ugeavisteam får fra udgangen af juni hjemsted i bladhuset i Dania i Næstved. Tillæg og særudgivelser, som henholdsvis Næstved-Bladet og Ugebladet Næstved udgiver i dag, fortsætter. Alle aftaler, som Næstved-Bladet og Ugebladet Næstved har indgået, vedstås.