2000 klubbørn til festival på Musicon

For anden gang var alle klubbørn i Roskilde Kommune inviteret til klubfestival torsdag den 14. juni på søjlepladsen på Musicon.

Klubfestivalen er en dag med musik og kreative aktiviteter. Børnene står selv for underholdningen i form af sang, musik og dans på scenen, der er opstillet på søjlepladsen. Og både på søjlepladsen og i den store hal 9 har børnene kunnet opleve og prøve alverdens kreative aktiviteter som insektsmagning, spraymaling, rollespil og meget mere.

Roskilde er en af de kommuner i Danmark, der har forholdsvis flest børn som går i klub. Det skyldes ifølge formand for Skole- og Børneudvalget Jette Henning ikke mindst, at Roskilde Byråd gennem mange år har prioriteret klubberne som en del af et spændende og mangfoldigt fritidsliv for børn og unge.

"Roskilde Kommune har de senere år arbejdet målrettet på, at vi skal være "Alle Tiders Musikby". En vigtig hjørnesten i det er, at alle vores børn og unge får mulighed for at møde musikken og lære at synge, spille eller danse. Klubfestivallen er godt eksempel på, hvordan vi kan gøre det i praksis", sagde Jette Henning.

Jette Henning

Klubfestivalen er et samarbejde på tværs af alle klubber i Roskilde Kommune.