Tæt på slutspurten for kvindeløbere

henrik Førby Jensen

Forårssolen er kommet frem og spurten så småt sat ind mod årets Sportmaster Kvindeløb i Solgårdsparken - i år onsdag den 23. maj klokken 18.30.

Som sædvanlig står Sportmaster i Køge og Køge Onsdag som arrangører med Valløby Motion som teknisk arrangør og praktisk afvikler af det traditionsrige løb.

Det er meget nemt at tilmelde sig via linket https://livogpuls.billetsalget.dk/shop/da/products/sport eller i Sportmaster butikken i Brogade i Køge, hvor du samtidig får udleveret en t-shirt.

Det er 11. gang løbet løbet afvikles og sidste år deltog cirka 700 kvinder i motionsløbet fra Solgårdsparken, der med sine flotte rammer giver de bedste muligheder for en hyggelig aften sammen med venner kolleger.

Ruten er som sædvanlig 7,5 kilometer - både for løbere og gående.

Starten går fra de røde pavilloner, turen går gennem villakvarteret til Bakkegårdsvej, videre ad cykelstien langs Stevnsvej til tunellen, ad Trykkevælde stien over Ådalen til Valløby, på cykelstien langs Køgevej til Elverhø, over den røde bro til Engvangsvej og retur til Solgårdsparken. Der er drikkedepot efter fire kilometer.

Efter løbet er der vand og frugt til alle løbere, der er præmier og pokaler til de tre første blandt løbere og gående, samt mange lodtrækningspræmier fra Sportmaster. Sidste år deltog mere end 600 kvinder i løbet.

Motionsklubben i Valløby stiller med hele fyrre medlemmer, så det hele kan afvikles uden problemer og pigerne kan få en god oplevelse.

Rigtig mange benytter muligheden for en hyggelig aften og spiser sammen efter løbet. Solgårdsparken Støtteforening sørger for, at der er ild i grillen, desuden sælges der sandwich, kaffe, kage, is, øl, vin og vand til rimelige priser. Der må ikke medbringes drikkevarer i Solgårdsparken.