Har du Gentofte Kommunes dejligste hus?

For 16. år i træk er det tid til at kåre 'Årets hus'.

Har dit hus en særlig arkitektur, en unik indretning eller en flot restaurering?

Så knips med kameraet og aflever dit bidrag i de lokale afdelinger af Danbolig eller Nordea, og vær med i konkurrencen om en plakette og et gavekort til Bo-tikken i Hellerup til en værdi af 25.000 kr.

LÆS OGSÅ: Årets Hus: Moderne husbåd på et grønt hav

Eneste betingelse er, at huset ligger i Gentofte Kommune og ikke er til salg.

Billederne skal være taget indvendigt, udvendigt og af haven samt eventuelt en kort beskrivelse.

Sidste frist for indsendelse er fredag den 18. maj kl. 12.

Af de indkomne forslag vil dommerpanelet udvælge fem kandidater, der besigtiges torsdag den 24. maj.

På samme dag vil den endelige vinder blive udråbt.

'Årets hus 2018' er arrangeret af Danbolig i Charlottenlund, Hellerup, Gentofte og Vangede i samarbejde med Nordea og Villabyerne.

Og i år består dommerpanelet af markedschef på Villabyerne, Jacob Røen Kaspersen, filialchef Nordea Charlottenlund, Jimmi Johannesen, filialchef i Nordea Hellerup, Bente Hoyer Hansen, ejendomsmæglere fra Danbolig Charlottenlund, Torben Haraldsted og Britt Ekstrand, ejendomsmægler fra Danbolig Gentofte, Frederik Fausing, ejendomsmægler fra Danbolig Vangede, Tyge Hellberg, ejendomsmægler fra Danbolig Hellerup, Henrik Mikkelsen, samt indretningseksperten, Jannik Martensen-Larsen, indehaver af Tapet-Cafe i Gentofte, og kendt fra bl.a. tv-programmet 'Danmarks skønneste hjem'.

'Årets Hus 2018' præsenteres i Villabyerne tirsdag den 29. maj.

Send billeder og lidt tekst på e-mail til henrik.mikkelsen@danbolig.dk. Eller aflever materialet på en af nedenstående adresser:Danbolig Hellerup, Strandvejen 114.Danbolig Charlottenlund, Lindegårdsvej 53.Danbolig Gentofte, Gentoftegade 49.Danbolig Vangede, Brogårdsvej 137.Nordea Hellerup, Strandvejen 159.Nordea Charlottenlund, Jægersborg Allé 22.Frist for at deltage i 'Årets Hus 2018' er fredag den 18. maj kl. 12.