Fra låsesmed til sikringscenter

Hellerup Låse på Strandvejen 183 har fået vokseværk. Nabobutikken, skobutikken Soho, er nu indlemmet i låsesmedens forretning, og det betyder, at den gamle Hellerup-virksomhed, der har eksisteret siden 1931 med bopæl på Strandvejen siden 1982, nu bogstaveligt talt kan tilbyde langt mere på hylderne.

"Vi laver et helt nyt og mere eksklusivt koncept. I stedet for stålreoler og plastikpakker, så vil vi nu have alle produkter udstillet, så man kan se og røre ved dem og se forskellene på dem. Du kan sige, at vi går fra at være en traditionel låsesmed til at blive et sikringscenter," fortæller David Topsøe-Geller, der har arbejdet for Hellerup Låse i 22 år.

Han har været medejer siden 2011 og eneejer siden 2016, og i dag driver han forretningen sammen med sin kone Lise Elsgaard.

I den nye store forretning vil de tilbyde alt inden for sikring, lige fra de billige til de dyre designerløsninger. Men man kan også stadig komme ind og få lavet en ny nøgle - lige som i gamle dage, understreger David Topsøe-Geller.

"Ork ja, vi er enormt glade for alle de kunder, vi har," smiler han.

Låsemeden har bemærket, at de mange indbrud i Gentofte og omegn har haft en synlig effekt.

"Folk er blevet bedre til at sikre deres hjem, før skaden sker," siger han.

Hellerup Låse holder åbningsreception i den nye forretning fredag den 25. maj kl. 12-16. Her vil der være rabatter på pengeskabe samt gode tilbud på nøgler. Og der vil også være både bobler, fadøl og lidt tapas.