To mænd anholdt: Politiet finder skarpladt våben

Nordsjællands Politi har tirsdag morgen klokken 08.05 anholdt to mænd i alderen 27 og 25 år i en lejlighed på Toftebo i Værløse.

De er tirsdag eftermiddag blevet fremstillet i grundlovsforhør sigtet for overtrædelse af våbenloven.

- Begge mænd er blevet varetægtsfængslet i fire uger, siger anklager Michael Quist til sn.dk.

- Mandag aften klokken 22.45 får vi en anmeldelse om, at en person føler sig truet af en anden mand på tankstationen Q8 på Ballerupvej i Værløse. Den truende mand skulle, ifølge anmelderen, have hevet op i blusen, hvorefter anmelderen ser noget der ligner en pistol i buksekanten, siger Henriette Døssing fra Nordsjællands Politi til sn.dk.

Da anmelderen ikke er så behjælpelig med at få identificeret den, ifølge ham truende mand, lykkes det ikke Nordsjællands Politi mandag aften at finde frem til personen.

Men efter yderligere efterforskning, og ved at have gennemset videoovervågning fra tankstationen, kommer politiet på sporet af identiteten den truende mand.

Hvad, der har ført til at anmelderen har følt sig truet, eller hvordan politiet præcist har fundet frem til ham kan Henriette Døssing ikke umiddelbart sige noget om.

- Da politiet tirsdag morgen kommer til mandens adresse, finder man i lejligheden ammunition samt amfetamin. I hans bil finder politiet et haglgevær hvor i der er to skarpe patroner, siger Henriette Døssing.

I Lejligheden befandt der sig også en kammerat til den truende mand, og de er Begge blevet varetægtsfængslet i fire uger.