Drabschef på scenen i biografen

Publikum får et indblik i politiets arbejde og arbejdsmetoder i alvorlige sager, blandt andet efterforskningen af drabet på den svenske journalist Kim Wall i ubåds-sagen, når Jens Møller Jensen, tidligere drabschef ved Københavns Politi, tirsdag den 4. februar holder foredrag i Kino Den Blå Engel i Kalundborg.

Foredraget er formet som en samtale med den erfarne kriminal-reporter Stine Bolther, som også er medforfatter til Jens Møller Jensens bog »Opklaret - Drabschefens Erindringer« fra 2018.

Igennem mere end 37 år ved politiet har den garvede efterforsker Jens Møller Jensen oplevet mange mørke sider af samfundet: Ubåds-sagen, skuddramaet på Christiania, hvor blandt andre to betjente blev ramt, og terrorangrebene i København ved Krudttønden og Københavns Synagoge i Krystalgade.

- Jeg ønsker at bidrage til at tegne et retvisende billede af disse grove forbrydelser, så danskerne ikke kun kender dem fra medierne. Jeg vil gerne være med til at mane befolkningens ofte unødvendige frygt for vold og kriminalitet i jorden, siger Jens Møller Jensen i en pressemeddelelse.

Journalist og forfatter Stine Bolther er født og opvokset i Kalundborg. Hun har været kriminal-reporter på Ekstra Bladet og på Kanal 5's kriminal-redaktion og har udgivet bøger inden for true crime-genren, blandt andet med politi-lederne Ove Dahl, Kurt Kragh og Bent Isager-Nielsen.