HB Køge kan se frem til østeuropæisk modstand

Tirsdag den 4. februar sætter HB Køges førsteholdstrup kursen mod Side i det sydlige Tyrkiet, hvor der frem til fredag den 14. februar opslås træningslejr med henblik på forårssæsonen 2020.

"Hele truppen tages med på turen - der kan jo godt, alt efter hvordan transfervinduets sidste dage forløber - ske et par udskiftninger, men alle spillere i truppen kommer med, og de kan se frem til at få nogle hårde dage med to gange daglig træning, undtagen de dage hvor der spilles kamp om aftenen. Disse dage vil der være taktisk træning om formiddagen", fortæller en veloplagt Auri Skarbalius til LørdagsAvisen.

Under opholdet i Tyrkiet skal HB Køge spille tre kampe - den onsdag den 5., lørdag den 8. og tirsdag den 11. februar. Alle tre kampe bliver mod østeuropæiske klubber. De to første kampe spilles mod russiske klubber, mens den tredje kamp er mod et ukrainsk hold.

"Det er muligt at vi får lagt en fjerde kamp ind i programmet - i så fald vil den blive afviklet torsdag den 13. februar - dagen før hjemrejsen", siger Auri Skarbalius, der er godt tilfreds med truppens indsats i de tre uger der nu er gået siden opstarten efter en lang jule- og nytårsferie.

"De knokler - vi har haft både god fysisk som taktisk træning. Tirsdagens træning i denne uge var den fysisk hårdeste siden opstarten. Nu holdt de så en fridag onsdag, men torsdag går det løs igen med hård fysisk træning. Mandag har vi så en test der fortæller i hvilken forfatning spillerne er i, inden vi drager afsted på 10 dages træningslejr", siger HB Køges nye cheftræner.

Sidste test inden afrejsen

Som en sidste forberedelse inden truppen drager til Tyrkiet, spiller HB Køge fredag den 31. januar kl. 16.00 en træningskamp mod FC Nordsjællands U/19-hold.

Kampen bliver spillet på Capelli Sport Stadion i Køge. Der er gratis adgang til kampen.

Træningskampen bliver den tredje efter opgørene mod henholdsvis Holbæk B&I (1-0) og Fremad Amager, hvor det blev uafgjort 0-0.

Efter hjemkomsten fra Tyrkiet spiller HB Køge igen tirsdag den 18. februar kl. 18.30 mod B.93.