Ny cafe: Lægger ud med stegt flæsk med persillesovs

Fra den 3. februar bliver det kokken Mike Adsbøl som primært kommer til at stå bag gryderne i køkkenet i Cafe Midtpunkt i Vallekilde-Hørve kultur- og idrætsscenter.

- Jeg glæder mig til at komme i gang, selv om jeg får travlt, siger den nye forpagter Mike Adsbøl.

Han er blevet rådet til, at have retter på menukortet, som hallens brugere kender i forvejen. Det råd har han i høj grad taget til sige. På den første åbningsdag er dagens ret stegt flæsk med persillesovs, og der vil også være både burgere, franske hotdogs og pomfritter i cafeen.

- Vi arbejder også på en vegetarmenu og salater, men jeg var selv elitesvømmer som ung, og husker hvor vigtigt det var, at få de der pomfritter, når man havde svømmet et par timer. Der gad jeg ikke spise æbler og salat, siger Mike Adsbøl.

Cafeen i hallen hedder nu »Hørve Midtpunkt«, og han vil arbejde for, at stedet skal komme til at leve op til sit nye navn.

- Det skal jo ikke kun være for sportsudøvere. Jeg håber alle i Hørve vil komme herned og spise med en gang imellem. Jeg vil også gerne have sat fjernsyn op i cafeen, så man kan mødes om en Champions League-kamp eller et håndboldlandskamp sammen. Det kan også være, vi holder en stor fest inde i hallen for hele byen, siger Mike Adsbøl.

han er meget glad for det store engagement har indtil videre har mødt igennem Vallekilde-Hørve kultur- og idrætscenter.

- Det tegner til at blive et rigtig godt samarbejde. Det er lækkert, at skulle arbejdere sammen med så engagerede mennesker, siger Mike Adsbøl.