HF Kalundborg fik et enkelt point

Håndboldspillerne fra HF Kalundborg scorede kampens sidste mål, da mændene i kvalifikationsrækken torsdag spillede 19-19 mod gæsterne fra Dianalund/Tersløses andethold. Alligevel var træner Thomas Emmanuel ærgerlig over, at det ikke lykkedes at sikre sig begge point i Røsnæs-hallen.

- Jeg er egentlig skuffet lidt, for taktisk var vi der i dag. Det er bare lige nogle få ting, der mangler. Vi brænder for meget og så er dommerne helt væk i begge ender af banen, lyder det.

Der var ikke større føringer i opgøret end to mål, og på den baggrund virker resultatet fair. De to hold gik til pause med 10-10 på måltavlen, efter en første halvleg hvor Kalundborg to gange fik vist en spiller ud i to minutter. Den tredje to minutters udvisning faldt i anden halvleg, mens gæsterne var fuldtallige i hele opgøret.

Efter en syv minutter lang stillingskrig ved 17-16 fik Dianalund/Tersløse udlignet til 17-17. Og før kampens sidste to minutter fik Kalundborgs Thomas Hiorth med sin femte scoring udlignet til 19-19.

Resultatet betyder, at Kalundborg efter fire runder med seks point deler andenpladsen i kvalifikationsrækken med Jernløse 2 og Løve-Høng. Topholdet TMS Ringsted fører med otte point.