Få en koncert med hjem til privaten

Kommunen lancerer utraditionel konkurrence i Spil Dansk-ugen

Egedal Var det noget at få din helt egen koncert stablet op i privaten derhjemme?

Egedal Kommune lokker med et specielt tilbud, i form af en times gratis intimkoncert, i anledning af Spil Dansk-ugen i uge 44.

Man skal være borger i kommunen, og man er naturligvis velkommen til at invitere familie og venner og dele en dansk musikalsk oplevelse med dem i hjemmet.

Koncerten finder sted i ugen fra 28. oktober til 3. november, der bliver plads til højest 25 mennesker, og sangeren bliver enten Ane Monsrud eller Mads Fisker.

Ane Monsrud er en ung duo, præget af drømmende melodier, der flettes ind i elektroniske og organiske lydbilleder. Mads Fisker er en dansksproget guitarist og sanger, der skriver sin egne tekster, der er beskrevet som i samme stil som C.V. Jørgensen.

Hvis du vil være med i konkurrencen, skal du skrive en mail til kulturogfritid@egekom.dk og svare rigtigt på to spørgsmål og begrunde hvorfor kommunen skal vælge lige præcis dig, hvor du bor samt din mail og dit telefonnummer. Man skal også angive ønsket dato og tidspunkt for koncerten, så vil man såvidt muligt forsøge at imødekomme ønsket.

De to spørgsmål lyder:

1. Hvem står bag "Syng med"-arrangement på Borgertorvet i Egedal Rådhus den 7. september 2019? 2. Hvilket land kommer musikerne i Spil Dansk fra?

Svarene skal være kommunen i hænde senest fredag 30. august klokken 10.30.